1. MEDICOTEST ALEXANDROS GALIATATOS

MedicoTest a luat viata in 1993 intr-o piata in care democratia si activitatile private erau inca la inceput de drum. Am hotarat inca de pe atunci ca marele accent sa fie depus asupra calitatii si corectitudinii actului medical dar nu in ultimul rand asupra unor preturi corecte si competitive.

Am introdus in 1995 primul analizor semi-automat din Galati si al doilea din Romania pentru depistarea hormonilor. Atunci totul era relativ, nu era nimeni pregatit pentru asa ceva. Astazi, totul se face automat prin unul din cele mai bune analizoare automate de imunologie din lume si nimic numai este relativ, societatea cere din ce in ce mai mult si mai bun.

Am introdus pentru prima oara in sistemul privat analizoare automate de biochimie o adevarata noutate in sectorul medical romanesc oferind astfel o garantie pentru pacienti asupra calitatii actului medical in acest sector.

Am decis ca in 2008 sa intram mai tarziu in programul de sanatate si sa investim in aparatura de ultima ora care poate sa proceseze numere foarte mari de pacienti dar in acelasi timp acuratetea analizelor medicale sa nu fie afectata.”

Sursa : https://www.medicotest.ro/despre-noi/

”Au raspuns pozitiv in sustinerea a 2 bursieri ai Fondului de Burse” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Firma + CSR”

2.EUROCONSTRUCTII

Firma Euro Construcții a fost înființată în anul 2005, la inițiativa celor trei asociați ai firmei: Cojocaru Constantin, Cojocaru Ionuț și Bassetto Simone.

Totul a pornit în Italia, cand aceștia s-au cunoscut pe un șantier din Vicenza și după doar cateva ore de discuții au decis să-și uneasca forțele, să formeze o echipă care să fructifice experiența obținută în anii de munca petrecuți acolo. Au fost cu toții de acord ca acest proiect va trebui să se remarce prin seriozitate și printr-un concept care să îl diferențieze de celelalte firme prezente în domeniul construcțiilor din Galați.

Ca prim pas au decis să realizeze un complex de 11 apartamente, lucrare la care au aplicat cateva idei preluate din Italia cum ar fi amenajarea unei parcări subterane pentru toate apartamentele, a unei zone barbeque rezervată locatarilor, executarea porților comune la standarde premium și realizarea finisajelor interioare la alegerea clienților.

O alta idee pe care au ținut să o pună în aplicare a fost aceea de a documenta fiecare etapă a construcției și de a pune toate informațiile la dispoziția celor interesați de achiziționarea unui apartament. Acest lucru a fost apreciat de clienți, deoarece documentele și fotografiile le-au oferit mai multa siguranță și au înclinat balanța în favoarea achiziției apartamentelor.

Decizia de a folosi doar materiale de calitate și de a documenta totul, inclusiv verificările făcute de către asociații firmei, pentru a proba calitatea materialelor, a fost un alt punct în favoarea constructorilor. Pentru a putea oferi un produs bun și pentru a-i garanta calitatea, asociații firmei sunt în permanență prezenți pe șantier, lucrând cot la cot cu muncitorii.

În ceea ce privește vânzarea unui apartament, politica acestora este aceea de a menține un preț mic, de a lăsa clientul să-și aleagă finisările în funcție de preferințe și de a decide modul de plata împreuna cu acesta și nu într-un mod prestabilit.

Sursa: https://euro-constructii.ro/despre-noi.php

,,Binele face bine, implicarea face diferența!’’ – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Firma + CSR”

3. SC LACON ELECTRONIC SRL

Grupul Lacon dezvoltă, optimizează și produce componente și subansambluri electrice și electronice destinate a fi integrate în producția de echipamente, masini, utilaje sau bunuri de larg consum.

Lacon Electronic SRL este filială a grupului german Lacon, fiind specializată în producția de cabluri și ansambluri de cabluri, cabinete și panouri electrice pentru industria feroviară, medicală, robotică, bunuri de larg consum și nu numai.

Cu cele patru divizii ale sale, Grupul Lacon servește o piață înalt specializată, ale carei cerințe vor continua să devină și mai exigente pe viitor. Forța motrice a inovațiilor din domeniul electronicii este motivația noastră zilnică de a ne demonstra experiența, la cele mai înalte standarde tehnologice.

Surse : https://www.facebook.com/LaconElectronicSRL/
https://www.lacon.ro/grupul-lacon/

4. GLO MARINE

GLO Marine este o afacere lansată de Liviu Galățanu (31 de ani), Alin Pohilca (29 de ani) și Liviu Moise (30 de ani).
GLO Marine a aparut mai întai în Londra (acolo unde există și azi un birou), în 2014, deși, inițial, sub o altă denumire. Liviu Galățanu a deschis acolo primul birou al companiei care activase inițial sub numele GL Offshore Ltd. Un an mai târziu i se alatura Alin Pohilca, iar în vara anului 2016 cei doi luau decizia de a se întoarce acasă și de a aduce afacerea și pe piața locală. Dupa doar 4 luni de la venirea în România reușeau să aibă primul client local – VARD Tulcea.

Liviu Moise vine oficial în companie în toamna anului 2017, iar GLO Marine ajunge să aibă un portofoliu variat de soluții pentru industria navală. Concept, basic, detail design, consultanță pe hidro și structuri, fiecare dintre cei trei fondatori fiind specializat în domenii precum hidrostatica, hidrodinamica, project management, structuri, detail design (modelare plană și curbă), analiză locală și globală, instalații.

În Marea Britanie, GLO Marine oferă servicii de consultanță pe hidro și structuri în oil and gas, precum și în alte domenii, 3 oameni lucrând pentru biroul de acolo. Firma are o serie de proiecte de consultanță cu firme din Norvegia și Polonia, iar în acest moment fondatorii sunt aproape să bată palma cu o firma din Statele Unite.

Cei trei fondatori inginereză fiecare sarcină în mod eficient, fie că este vorba de un întreg proiect de navă sau de ultimul detaliu de microinginerie. În orice situație, aceștia fac tot posibilul pentru a oferi o soluție adaptată la cele mai înalte standarde.

Surse :

“ShipDX a luat naștere din dorința GLO Marine de a da ceva înapoi comunității academice și de a ridica nivelul de implicare al industriei navale românești în educarea tinerilor și a viitoarei generații de ingineri. Încercăm prin acest concurs să oferim studenților din experiența noastră și să le accelerăm dezvoltarea, punându-i într-o serie de situații practice prin care să dobândeasca abilități utile în lumea reală. Implicându-se în competiție, studenții învață care sunt beneficiile reale ale lucrului în echipă, importanța depășirii zonei de confort și provocările managementului unui proiect contra timp. Este vorba despre toate acele skilluri soft de care vor avea nevoie pentru a excela mai departe în carieră. Ceea ce conteaza în fapt sunt rezultatele pe termen lung: crearea unui viitor nucleu de oameni capabili în industrie, orientați către dezvoltare, care să poata întreține progresul.

Un motiv imens de bucurie și recompensă a eforturilor depuse în organizarea competiției este impactul asupra studentilor si reactia lor. Deși efortul susținut pe o perioadă prelungită ar putea fi motiv de retragere, nimeni nu dă înapoi.

Energia cu care vin în fiecare zi, munca pe care o depun constant, optimismul cu care se uită la viitor, acestea sunt lucrurile care ne amintesc constant pentru ce investim în dezvoltarea lor. Ei sunt cei care vor decide cum arată lumea peste ani. Pentru noi, concluzia cea mai relevantă a experienței ShipDX o reprezintă faptul că un număr considerabil de studenți care au fost dispuși să se implice, au plecat acasă mai curajoși, mai deschiși, mai încrezători în forțele proprii. Au înțeles că nimic nu trebuie să îi sperie, că nu există nicio limită pentru inovația de care sunt capabili. Ce sperăm noi că am reușit să dovedim prin succesul ShipDX 2019 este că educația se face hands-on și faptul că investiția în viitorii ingineri este nu doar o idee sau recomandare, ci o responsabilitate a tuturor actorilor din industrie.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Firma + CSR”

5. ROMERO

În 1997 au deschis primul punct de lucru și aveau o singură activitate : amanet aur și argint. Încă din acel moment, și-au dorit să ofere soluții financiare pentru toți clienții. Astfel, au introdus serviciile de schimb valutar și Western Union. În plus, au adăugat portofoliului de produse un magazin cu bijuterii din aur și cu pietre prețioase, Maia Bijou.

Astăzi, au aceeași ambiție ca la început: clientul să fie mereu pe primul loc, să își îmbunătățească permanent serviciile, să își bazeze întreaga activitate pe principiile eticii și ale integrității morale și să comunice deschis într-un climat de încredere pe înțelesul tuturor.

Numarul caselor de amanet a crescut o dată cu trecerea timpului, astăzi ajungând la 19 de case de amanet Romero răspândite în orașele Galați, Tecuci și București. Și nu se opresc!

Au investit constant în personal pentru că toți clienții acestora să beneficieze de servicii la un nivel înalt de calitate, indiferent de serviciul dorit: amanet aur, schimb valutar, Western Union, evaluare bijuterii aur, argint, pietre prețioase.

Sursa : https://romero.ro/solutii-financiare-pentru-toti-clientii/

“Romero este o companie gălățeană, care se implică activ încă din 1997, în proiecte ce susțin comunitatea.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Firma + CSR”

6. CENTRUL MEDICAL PRO CLINIC

O companie dinamică și cu o poziție bine stabilită, are ca principală misiune oferirea unui act medical de calitate pentru pacienții care apelează la serviciile clinicii. Îmbinând experiența proprie a specialiștilor cu studiul pieței serviciilor medicale la nivel local, PROCLINIC asigură diagnosticarea și tratamentul pentru multiple arii terapeutice.

PROCLINIC asigură și servicii medicale de mică chirurgie și chirurgie plastică, cât și o serie de investigații unice în Galați, cum ar fi analizele de somnologie disponibile în cadrul cabinetului de pneumologie.

De asemenea, PROCLINIC vă oferă pe specialitatea dermato-cosmetică proceduri inovatoare, tratament cu plasmă pentru regenerarea pielii și mezoterapie facială.

Aceștia oferă un pachet de servicii medicale și pentru pacienții care suferă de diabet sau au predispoziție la dezvoltarea acestei boli metabolice. Pe lângă diagnosticarea, stabilirea tratamentului și ținerea sub control a bolii, gălățenii beneficiază, în cadrul clinicii, și de consiliere de specialitate în ceea ce privește alimentația și regimul de viață.

Totodata, specialiștii în nutriție din cadrul PROCLINIC vin în ajutorul pacienților care suferă de cancer, al femeilor însărcinate, al copiilor și persoanelor normoponderale, care au însă o alimentație dezechilibrată.

Sursa : https://pro-clinic.ro/cine-suntem/

“Centrul Medical Pro Clinic a participat la Semimaratonul Galați alături de #TeamMotivation și a susținut traiul independent al persoanelor în scaune rulante sprijinite de Fundația Motivation Romania. Centrul Medical Pro Clinic, o companie dinamică și cu o poziție bine stabilită, are ca principală misiune oferirea unui act medical de calitate pentru pacienții care apelează la serviciile clinicii. Îmbinând experiența proprie a specialiștilor cu studiul pieței serviciilor medicale la nivel local, PROCLINIC asigură diagnosticarea și tratamentul pentru multiple arii terapeutice.

Centrul Medical Pro Clinic pune foarte mult accent și pe timpul pe care medicii îl petrec alaturi de pacienți. Pentru realizarea unei anamneze corecte și complete in vederea alegerii celei mai potrivite abordarii terapeutice, fiecare medic al centrului are libertatea de a hotari cat timp petrece cu fiecare pacient.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Firma + CSR”

7. TIPOGRAFIA ELCO

Sunt o tipografie care oferă servicii de tipar offset, digital și flexo cu experientă în domeniu și care deține toată gama de utilaje necesare tipăririi și finisării hârtiei. Au realizat acest site cu scopul de a-și extinde activitatea în spațiul online și a veni în sprijinul dvs. cu produse realizate rapid, calitativ și prețuri competitive.

Unitatea de producție dispune de mașini profesionale de tipar offset, digital și flexo precum și toate echipamentele necesare finisărilor: tăiere, biguire, perforare, înseriere, faltuire, capsare, plastifiere, lăcuire UV selectivă, folio, timbru sec, stanțare, lipire, caserare, cusut cu ață, brosare, legare cu spiră metalică etc.

Experiența echipei de producție și utilajele performante îi ajută să ofere cea mai buna calitate, să livreze comenzile la timp și să creeze relații permanente cu clienții acestora.

Sursa : https://tipografiaelco.ro

“Implicarea ELCO in comunitatea gălățeană este pe mai multe paliere:

1. Peste 3000 de vieți salvate, mii de persoane informate, sute de donatori activați, prin campania: ”Oferă viață – Donează sânge, Galați!”.
„Dorim să creştem gradul de conştientizare asupra importanţei donării de sânge. Aşteptăm un număr cât mai mare de donatori şi intenţionăm, pe viitor, să organizăm şi alte evenimente de acest gen” – Adrian Gavrilă, directorul general al Tipografiei Elco, despre campania de donare de sânge. Sursă: Viață Liberă
2. O șansă la o vacanță de vară și la normalitate pentru peste 18 copii aflați în situații vulnerabile.
3. Zeci de ONG-uri și inițiative comunitare susținute prin materiale promoționale gratuite.” – extras din formularul de nominalizare la categoria ”Firma + CSR”

8. UNITERM GALATI

UNITERM activează din anul 2005 în orașul Galați, pe domeniul instalațiilor de gaz, termice și sanitare. Fiind o firmă serioasă și cu oameni disciplinați, ne-am facut cunoscuți în acest oraș prin promptitudinea și precizia lucrărilor executate.

Misiunea lor este să obțină un raport bun calitate/preț atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice care lucrează cu aceștia.

Viziunile acestora sunt de a deveni furnizorul principal pentru persoanele fizice și juridice, să construiască o afacere durabilă (100% cu capital românesc), să se extinda în cât mai multe orașe din România și să încurajeze tinerii care doresc să învețe o meserie.

Sursa : https://www.uniterm-instalatii.ro/

“Când nevoile sunt mai mari decât posibilitatile apare speranța. Și când speranța prinde viață, totul devine sustenabil!” – extras din formularul de nominalizare la categoria ”Firma + CSR”

9. GRANDE GLORIA

Cu laboratoarele lor, cu departamentul de dezvoltare și design, au creat cele mai noi și mai recente produse pentru cosmetice și produse de uz casnic care atrag atenția în cel mai scurt timp.

Împreuna cu organizațiile specializate BQ CERT IND, Portalul de Notificare A Produselor Cosmetice Comisia Europeană, Agenția Națională pentru Protecția Mediului și Laboratoarele Internaționale Certificate au dezvoltat cele mai moderne și inovatoare produse disponibile pentru toată lumea.

Tot în cadrul firmei Grande GLORIA, Grande DOLCERIA este o societate specializată în producția și vânzarea de produse de patiserie și de produse de panificație. Cu o gamă larga de produse de cea mai înaltă calitate, o fabrică modernă la cele mai înalte standarde tehnologice și un personal specializat și dedicat Grande Dolceria satisface gustul celor mai pretențiosi clienți.

Produsele acestora oferă o garanție completă privind igiena și siguranța alimentara, implementarea și certificarea unui sistem integrat de asigurare a calității prin monitorizarea atentă a tuturor etapelor de producție. IFS Food validează calitatea înaltă a produselor și atenția specială acordată procesului de fabricație.

În final, dar nu cel din urma, Passage FOOD este renumită pentru calitatea înaltă a produselor și personajele binecunoscute din produse sunt îndrăgite de copii din întreaga lume. Cu echipa acestora de vânzări, entuziastă și cu un departament logistic foarte bine organizat, dar și cu produse și serviciile de înaltă calitate, au asigurat o baza de clienți loiali și o reputație puternică care continuă să crească.

Sursa: http://grandegloria.com/en/our-companies.html

”Au sustinut: Gala Caritabilă Nemo, Asociația Mă Bucur de Viață, Centrul Regional Vasile Andrei
Să daruiești este ușor, să dăruiești cu deschidere și fără reținere este excepție! Mulțumim Grande Gloria pentru susținere și implicare!’’ – extras din formularul de nominalizare la categoria Firma + CSR

10. DLC

Este o companie cu aproape 15 ani de experiență în vânzarea imprimantelor, copiatoarelor și a consumabilelor pentru acestea.

Sunt importatori de cartușe și alte consumabile , având stocuri generoase și livrând în 24 de ore. Aceștia oferă transport gratuit pentru comenzi mai mari de 240 lei cu tva. Pentru orașul Galați transportul este gratuit indifirent de valoarea comenzii.
Cartușele importate de noi au 3 ani garanție pe defect și 3 saptamani garanție pe satisfacție.

Veți avea o persoană dedicată dumneavoastră ca și client (skype, telefon, email), care va stă la dispoziție pentru informații, comenzi, consultanță, deplasare la sediul dumneavoastră etc.

Sursa : https://www.facebook.com/pg/www.DLC.ro/about/?ref=page_internal

Gala Caritabilă Nemo, Ultramaraton 24H Mă Bucur de Viață, Asociația Mă Bucur de Viață
,,Au sustinut: Gala Caritabilă Nemo, Ultramaraton 24H Mă Bucur de Viață, Asociația Mă Bucur de Viață
Implicarea face diferența! Ne susțin necondiționat pe drumul recuperării!’’ – extras din formularul de nominalizare la categoria ”Firma + CSR”

11. MULTI PRINT

După cum spune și denumirea, pot printa și crea orice. Datorită experienței de peste 15 ani în domeniu, au creat rețete care nu dau greș, astfel încât pot găsi soluții pentru orice problemă pe care ați putea-o avea. Au început cu branduri locale pe care le-au ajutat să crească la nivel de top, apoi au evoluat la colaborări naționale cu firme din București, Constanța, Brăila, Brașov, Piatra Neamț, Bacău, Tulcea, etc. Astăzi, se pot lăuda cu parteneriate internaționale de succes.

Pot fi descrisi ca o echipă în căutare de senzații tari, întrucât le plac provocările și sunt mereu curioși să experimenteze noi variante de reclame, să “guste” materiale noi, toate pentru ca în final să va ofere ce este mai bun de pe piață.

Cu echipa foarte bine pregatită, utilaje de ultimă generație și materiale de calitate, succesul promovării este garantat. Echipa MULTIPRINT încearcă tot timpul să se autodepășească, să surprindă cu inovațiile lor, fiind tot timpul la curent cu noile tehnologii de pe piață, mereu pregatiți să implementeze și pe plan local.

Clienții acestora îi apreciază pentru transparență și implicare, relația strânsă pe care o au cu ei ajutându-i să ajungă repede la rezultate pozitive, succesul lor devenind astfel și succesul lor. Au grijă ca produsele lor să îndeplinească mereu cele mai stricte standarde de calitate, astfel nevoia de servisare să fie aproape inexistentă pe viitor.

Au ales cei mai buni distribuitori de materiale, care le oferă produse de cea mai bună calitate, pe care evident că le-au testat pentru a certifica standardul premium, dar la prețuri competitive pe piață.

Sursa : http://multi-print.ro/wp/

,,Au donat flyere, diplome și invitații pentru eveniment grupului ONedu Galați’’ – extras din formularul de nominalizare la categoria ”Firma + CSR”

12. DAMEN

Damen este un grup internațional al șantierelor navale, dar, în esență, sunt încă o companie de familie. Indiferent ce fac – fie că este vorba de activitățile lor de construcții sau de serviciile acestora – urmăresc întotdeauna să satisfacă nevoile clienților și să le depășiți așteptările.

Cu o suprafață de 55 de hectare și având aproximativ 2.500 de angajați, Șantierul Naval Damen Galați se numără printre cele mai mari unități de producție din cadrul Grupului olandez Damen care reunește 35 de șantiere din întreaga lume. De la preluarea de către Grupul Damen în 1999, Șantierul Naval Damen Galați a evoluat într-un șantier de fabricație de mare randament cu o producție însemnata. Expertiza și lanțul de aprovizionare atent gestionate s-au aflat la baza celor mai importante livrari Damen de până acum, concretizând pe deplin portofoliul diversificat al grupului.

Începand cu anul 1999, Șantierul Naval Damen Galați a livrat peste 400 de nave clienților din întreaga lume (printre acestea, 29 de nave militare construite pentru 13 țări diferite, inclusiv țări membre ale NATO și UE). Portofoliul companiei include nave de patrulare, nave offshore, feriboturi, drage și barje, super-iahturi, nave militare și remorchere.

Sursa : https://www.damen.com/en/companies/santierul-naval-damen-galati

,,Ne-ar plăcea să știm ce nevoi aveți la Centru, cu copiii, și să vedem cum ne putem implica să ajutăm.” Așa a început, în această toamnă, dialogul nostru, al celor de la Fundația Cuvântul Întrupat, cu reprezentanții Șantierului Naval Damen Galați.
Da, nevoile sunt multe, iar dintre ele le-am ales pe cele mai importante (și pentru care nu aveam resurse alocate!), astfel încât să continuăm să fim sprijin adecvat pentru cei peste 40 de copii vulnerabili din Valea orașului, care ne trec pragul în fiecare zi, dar și pentru alți copii din cartier.
De la dotarea și echiparea bucătăriei Centrului Comunitar ”La vale” cu masă și chiuvetă din inox, ustensile, oale și tacâmuri noi pentru prânzul copiilor, la prosoape de baie, rechizite, jucării și materiale pentru artă, toate și-au găsit loc pe lista de daruri a partenerilor noștri.
Profesioniști desăvârșiți în domeniul în care activează, partenerii noștri sunt, înainte de toate oameni cărora le pasă de oameni și de comunitățile în care activează și care aleg să se implice și să schimbe lucrurile din jurul lor, astfel încât să ne bucurăm să putem trăi împreună.
Credem că generozitatea, conexiunea dintre oameni și dorința de a lucra împreună sunt premisele care vor avea cele mai multe șanse să aducă schimbările pe care ni le dorim în lumea din jurul nostru, iar partenerii noștri de la Damen aderă cu bucurie la ele și aleg să se implice în moduri care contează și care fac o diferență reală pentru comunitatea noastră și pentru fiecare copil care are parte, astfel, de susținere pentru a merge la școală și șansa de a crește frumos.’’ – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Firma + CSR”