Andrei Cosmin

”Andrei Cosmin este cea mai bună și implicată persoană pe care am cunoscut-o eu vreodată. A început să facă voluntariat înființând propriul Grup de Inițiativă Național – ONedu România, în cadrul căruia l-am și cunoscut. Este o persoană comunicativă și super funny și ca niște gânduri personale, știu că vrea să facă parte din fiecare ONG din județul Galați (asta ca un scop personal).

A făcut în perioada 27-28 sept. 24 de ore de voluntariat (8 ore peste program, ONedu Galați – realizare site-uri web, The Color Run Galați). Cosmin este foarte implicat în comunitate, ajutând la dezvoltarea ong-urilor la început, cât și transmiterea unui vibe pozitiv către participanți.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Stroe George

”George a intrat in lumea voluntariatului in clasa a 9-a printr-un proiect de la Asociatia Semper Musica unde a tinut sesiuni despre HIV/SIDA la liceeni. Urmand ca apoi sa se implice in cat mai multe proiecte. Cele mai importante proiecte ale lui si de suflet au fost Otelul Galati si Semimaraton. La Otelul Galati a ajuns in sezonul 2017-2018 prin martie 2018 si s-a facut remarcat prin pasiunea pe care o punea. Urmand ca din sezonul 2019-2020 sa fie coordonator de voluntari.

La George ma inspira munca pe care o face, face totul din pasiune si incearca sa formeze o familie unde este prezent. Daca il vezi, zici ca are energie, e optimist, mai ales la stadion, acolo se incarca cu cea mai mare energie, s-ar duce mereu daca ar putea. Asta admir la el, pasiunea prin care face ceva, pune suflet si la final se bucura alaturi de ceilalti, ii lauda pe toti si le apreciaza munca. Este un adevarat lider că stie cum sa gestioneze treaba, pune pasiune si formeaza o echipa si o familie cu toti colegii. – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Domniteanu Georgiana

”Georgiana pe parcursul experienței ei de voluntariat de peste un an a acumulat cunoștințe și aptitudini de care unele persoane dau dovadă abia după mulți ani de studii. Este mai mult decât potrivită pentru titilul de “Lider Voluntar” deoarece a trecut prin această aventură treptat, începând de la om condus până la a ghida ea însăși persoane.

Este pasionată de ceea ce face, în continuă dezvoltare, iar gândurile, planurile și acțiunile ei se intreaptă doar spre progres și spre a continua să facă ceea ce iubește cel mai mult, adică voluntariat.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Bucur Marius

”Capacitate de munca constanta și repetitiva cu oameni de diferite varste.” – Preluare din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Gheorghiu Vlad Razvan

”Deși are o viață super ocupată și 2 copii destul de mici, reușește să răspundă pozitiv la orice solicitare legată de binele comunității.
Se ține întotdeauna de cuvânt, nu te lasă la nevoie, completează prin persoana proprie (atitudine), prin resursele financiare și de timp orice lipsuri care ar împiedica atingerea obiectivelor. Este un om autentic, corect, empatic, prezent și pozitiv. Galațiul ar avea mult de câștigat dacă cât mai mulți oameni ar fi ca el, de aceea cred cu tărie că este un exemplu demn de promovat.

Știi momentul ăla când un lucru este atât de important încât singura manieră prin care poți fi sigur că se face cum trebuie/maxim de bine e prin a-l face tu însuți? Ei bine, eu aș avea încredere în Răzvan să facă un astfel de lucru de-al meu.

Oamenii din Galați au nevoie să își recapete increderea în oameni și asta se va reuși doar înmulțirea oamenilor de încredere + promovarea acută a celor existenți.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Maximilian Doru Nicu

”Se implica in mod constant in actiuni de voluntariat diverse, de la actiuni de opozitie civica locala la actiuni caritabile, ecologice sau de semnalare a diverselor probleme din Galati.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Tabus Virgil

”Este persoana cea mai dedicata oamenilor din jur pe care o cunosc, e o adevarata sursa de inspiratie si de energie. Este un tanar care si-a transformat viata sa si a familiei sale pentru a o pune in folosul nostru, al tuturor galatenilor. Prin cursurile de dans pe care le tine copiilor de la sat, concetatenilor nostri se simte dorinta lui sa sadeasca dragostea de neam, de traditii, de folcor care ne lipseste cu desavarsire si de care am fost vitregiti ani in sir.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Nistor Constantin

”A organizat și participat voluntar la numeroase campanii de donații. Dă dovadă de leadership, coordonare, implicare. Este perseverent și consecvent în toate acțiunile sale.” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Corina Lupu

”Corina este un exemplu de om implicat, cu o energie debordanta, cu un vibe excelent, care te motiveaza, te atragage langa ea. Corina nu se da deoparte cand vede un obstacol, ea gaseste resurse sa il depaseasca, ea mobilizeaza, antreneaza si face lucrurile sa se miste in directia dorita. Corina e un om frumos, un om corect, mereu cu zambete si imbratisari de oferit, mereu cu incurajari, te face sa crezi in cauza ei, te face sa ii fii alaturi.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Mihai Anamaria

”O nominalizez pe Anamaria pentru pasiunea cu care face lucrurile, pentru dedicare, pentru timpul oferit comunitatii si sufletul pus pe tava. O admir. Este un om corect, activ si implicat.” – Adaptare din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Damian Petrea

”Coordonator voluntari si coordonator logistica de seama al evenimentului SemiMaraton Galati, implicat in comunitate si in activitati dedicate educatiei, sportului si nu numai.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Hutanasu Nadia

Nadia este “cel mai bătrân voluntar tânăr” al Asociației Bunul Samaritean. Este al treilea copil al familiei Huțănașu care își dedică necondiționat cele câteva ore libere pe săptămână activităților noastre. Și o face mereu cu zâmbetul pe buze, încă din 2015. În acești 4 ani de când o avem alături de noi, Nadia ne-a convins că face cu deosebită plăcere munca de voluntariat, că este o persoană muncitoare, de încredere, responsabilă și asumată.

Este unul dintre voluntarii care au înțeles cel mai bine Misiunea Asociației noastre, de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor proveniți din familiile aflate în situație de risc social din comunitate și de a le oferi alternative pentru asigurarea dreptului la educație, prevenirea fenomenului de abandon școlar, familial, evitarea instituționalizării acestora și integrarea lor în comunitate și nevoia de îngrijire cu dragoste și blândețe a adulților noștri cu dizabilități, crearea de oportunități pentru ca aceștia să se integreze cât mai bine în societate.

Munca ei neîntreruptă din ultimii ani nu a rămas fără ecou, ci i-a atras simpatia tuturor celor de la Asociație, copiii de la Centru o ascultă, o iubesc și abia așteaptă să petreacă timpul împreună, citindu-le povești. Este optimistă, mereu are o vorbă bună pentru oricine, inventivă și foarte intuitivă.” – – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

George Stefan

Toate aceste evenimente nu ar fi posibile fără implicarea lui care își dedică timpul liber formării copiilor și tinerilor, devenind pentru aceștia un frate mai mare,un model de urmat în viață atat pentru copii,cat si pentru noi,adultii.Implicarea lui este benevolă și neremunerată, fiind ghidată de entuziasmul și bucuria de a lăsa lumea mai bună decât a găsit-o.

Alexandrina Vlas

”Alexandrina pe lângă studiile filologice și activitatea voluntară, neplătită în domeniul literar, artistic, cultural se implică și în domenii palpabile. Urmează la FEEA un master pe politici manageriale, face un urs de expert accesare fonduri europene prin Departamentul de Formare continuă și transfer tehnologic, participă la workshopuri și evenimente studențești.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Bobe Andreea Violeta

”Deși a fost un simplu membru, timp de un an Violeta s-a străduit să se implice, nu doar în cadrul orelor minime, de participare. A stat de cele mai multe ori peste program, în special când a fost în OGV, încercând să ducă la bun sfârșit activitatățile de promovare și vorbind cu persoanele interesate să plece în exchange, având răbdare chiar și cu cei dificili. De cele mai multe ori venea de dimineață la sediu și se ocupa cu toate task-urile date în acea zi de coordonatori. Prima oară s-a înscris în departamentul de resurse umane pentru a-și învinge timiditatea și a relaționa. A reușit destul de rapid să se aproprie de colegi, îi sprijinea și avea rolul de a supraveghea departamentul OGV la ședințe. Ulterior s-a mutat acolo, unde a făcut parte întâi din echipa de approvals timp de 3,5 luni, ulterior mutându-se pe cea de legal. În ultimă fază s-a mutat în vară pe departamentul de Finance and Fundraising la care am fost VP în 2017.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Lungu Daria Stefania

„Este o fire ambițioasă, implicată, dorște să fie de folos comunității, desfășoară activitățile cu pasiune, dedicare și implicare.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Isabela Oancea

”Este un om bun. Sprijina copiii din sistemul institutionalizat si ii duce la activitati recreative si piese de teatru adecvate varstei lor. Proiectul pe care il sustine se numeste <>.” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Gabriela Panait

”Pe Gabriela o recomanda dedicarea pentru activitățile voluntare de educație non-formală (pedagogia SCOUT) săptămânale cu copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Eforturile depuse pentru organizarea și înființarea filialei locale Cercetașii României „Cercetașii României” Galați. Si eforturile depuse, alături de ceilalți lideri voluntari, pentru organizarea celor trei ediții ale Festivalului Luminii Galați (festival cu specific cercetășesc).” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Maria Renata Epure

”Pe Maria o recomanda implicarea in:
Yess – proiect de educatie nonformala; Semimaraton Galati; Ultramaraton 24 H Ma Bucur de Viata; Bucurie in Miscare Galati; si o caracterizeaza dorinta de reusita, ambitia, dorinta de dezvoltare.” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Angheluta Irina

,,M-a inspirat în modul de a conduce o organizație și de a îndruma persoanele spre calea cea bună’’ – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Pamfil Paul

”De-a lungul ultimilor 2 ani, acest băiat Paul a fost cam peste tot in ce înseamnă voluntariatul Gălățean.

Coordonator voluntari pe aria cros la Bucurie in Mișcare și în 2018 și 2019, a fost coordonator voluntari la pizza fest 2019, a fost voluntar la UVSAR pentru câteva luni, a inițiat proiectul Gift a Rose in 2018, in 2019 fiind voluntar, și asta e doar ce știu eu că a făcut în Galați.

La început, când l-am cunoscut, lăsase 2 proiecte pentru că nu simțea că poate, iar acum, nu pot sa mai merg liniștit la un proiect ca participant pentru că dau de el, trage tare.
Ambiția care a dovedit-o prin CV ul lui, e ceva ce mă inspira.’’ – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”

Furtuna Delia – Teodora

,,Delia Furtuna o persoana foarte implicata si care isi da sufletul pentru tot ce tine de proiectele din comunitatea noastra. De asemenea, avem mult voluntari minunati in Galati, insa eu o propun pe Delia pentru ca desi a trecut prim multe greutati, ea a reusit sa progreseze si sa ii ajute si pe altii sa se dezvolte alaturi de ea. A motivat oameni prin simpla ei stare de spirit si prin energia si munca pe care o depune.’’ – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Lider Voluntar”