Bobe Andreea Violeta

”Violeta Andreea Bobe este cea mai potrivita persoana pentru nominalizare deoarece este o persoana puternic implicata in activitati de voluntariat si in evenimente din comunitate. Este o fire foarte ambitioasa si curioasa care doreste sa se dezvolte in permanenta, iar prin dezvoltarea ei vrea sa aduca o schimbare in bine comunitatii. Ma inspira prin faptul ca este o fire foarte sociabila, deschisa la nou si muncitoare, trudeste foarte mult in cadrul tuturor activitatilor din care face parte si totodata ii determina si pe cei din jurul ei sa ii urmeze exemplul.” – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Raabis Stefan Badita

”Pe Bădiță l-am întâlnit la protestele din 2017, am discutat cu el toată viata lui civica și politica, apoi ca un rezumat, mi-a zis că-și dorește o societate civilă gălățeană puternică, ce ar putea oricând să se întreacă de la egal, cu toate celalalte partide, o societate civila care promovează tara și orașul, care se ajută reciproc și se implică în toate acțiunile. Peste hotare am călătorit cu el și tot ce știe este: “Its a privilege to be Romanian from GALAȚI city, you should visit my country and city.” – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Ionascu Marius

”Probabil cel mai cunoscut traseu al său rămâne cel din Tiglina Bike Park, unde a fost o amplă desfăşurare de forţe, transformând o pădurice în care nu se putea intra într-un adevărat traseu de biciclit şi de hiking, în chiar inima oraşului. În total, dacă e să contabilizăm, Maus a făcut, de la zero, peste 200 km de trasee ciclabile pentru amatorii de sport din Galaţi şi din împrejurimi (ex: Garboavele (2010), Macin XC (2013), Filo Trail (2014), Pad. Pastragoti(2013), Maustrack (2014), Tiglina Bike&Trail Parc (2017), Foltesti Story (2018), Pachita&Varvara (2018), Faleza Trail (2018), Siret Trail (2019). Cu siguranţă nici el nu ştie câţi s-au adunat, căci nu o face pentru laude sau premii, ci în speranţa viitor mai bun pentru generaţiile ce vin. Şi asta spune multe despre el, ca om.” – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Maxim Marian

”Persoana potrivita care a reusit sa schimbe stilul vechi de a locui intr-un bloc. Nu asteapta nimic de la nimeni si accepta orice provocare, deoarece ii place ceea ce face!” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Buta Paul

”Promoveaza mestesuguri si traditii romanesti vechi. Persoana creativa ce aduce buna dispozitie copiilor.” – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Raichici Snejana Suzana

”Este o persoană extrem de implicată în viaţa şcolii, atat financiar căt şi prin voluntariat.” – – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Poloboc Alexandra

”Prietenă foarte veche a Asociației Bunul Samaritean din Nicorești, fire mereu veselă și binevoitoare, Alexandra ne-a întâmpinat mereu cu un zâmbet larg pe buze. A răspuns întotdeauna pozitiv invitațiilor noastre de a ne oferi sprijinul în campaniile pe care le-am întreprins de-a lungul mai multor ani. De asemenea s-a împlicat alături de noi în foarte multe evenimente la care am participat împreună, slujind aceleași cauze și împărtășind aceleași viziuni.

Cei peste 40 de copii de la Centrul de zi pentru copii proveniți din familii defavorizate ai Asociației noastre, precum și toți rezidenții Centrului de asistență și îngrijire pentru persoane adulte cu dizabilități o iubesc pe Alexandra, iar ea le întoarce acest sentiment din toată inima.

Alexandra este și va fi un model de urmat pentru noi toți, o inspirație, o <<pilulă>> de energie benefică numai bună de luat atunci când crezi că nu mai poți să răzbești. Este exemplul viu că în viață, deși poți să te lovești de multe ziduri și uși închise, trebuie să te ridici, să te scuturi de praf și drumul pe care trebuie să mergi este numai cel care ți se așterne dinaintea ochilor!” – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Tabus Virgil

”Este persoana cea mai dedicata pe care o cunosc. E o adevarata sursa de inspiratie si de energie. Un tanar care si-a transformat viata sa si a familiei sale pentru a o pune in folosul nostru, al tuturor, galatenilor. Prin cursurile de dans pe care le tine copiilor de la sat si concetatenilor nostri, se simte dorinta lui de a sadi dragostea de neam, de traditii, de folcor, de care am fost vitregiti ani in sir.” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Barbu Anca

”Este la bază profesor de limba și literatura română dar s-a implicat în coordonarea și implementarea unui proiect care are la bază matematica și muzica. Dă o dovadă remarcabila de RĂBDARE, DRAGOSTE și ÎNCREDERE pentru elevii săi de la școala gimnazială nr. 17.

Pe lângă faptul că este un om extraordinar, este un profesor de nota 10, care mereu reușește să își atragă elevii atât la orele de curs cât și în activitățile extrașcolare, are o energie și un entuziasm deborant atunci când discută despre elevii săi, despre școala pe care o conduce și reușește să facă toate aceste lucruri într-o frumoasă armonie cu viața de mămică și soție.

Prin inițierea și coordonarea proiectului „Matematica muzicii conștiente”, a impactat pozitiv peste 300 elevi si 15 cadre didactice au colaborat din dorința de a deschide mințile elevilor către lumea de dincolo de manuale.

Este un exemplu pentru noi, colegii, prin implicarea într-o varietate de proiecte, atât pe plan social cât și pe plan didactic.” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Cristi Onofrei

”Ceea ce face el prin aceste cross-uri umanitare, este de a aduce impreuna o comunitate de oameni frumosi si are ca rezultat sprijinul pentru cei in nevoie. Mi se pare un mic proiect asemănător cu MagiCamp, la scara mai mica dar cu un impact mare in comunitatea gălățeană.” – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Alexandrina Vlas

”Alexandrina pe lângă studiile filologice și activitatea voluntară, neplătită în domeniul literar, artistic, cultural se implică și în domenii palpabile. Urmează la FEEA un master pe politici manageriale, face un curs de expert accesare fonduri europene prin Departamentul de Formare continuă și transfer tehnologic, participă la workshopuri și evenimente studențești.” – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Bencze Marta-Iozefina

”Bencze Marta-Iozefina este o activistă pentru drepturile persoanelor cu dizabilități și un exemplu viu de determinare și perseverență. Este implicată de 20 de ani în domeniul neguvernamental, derulând proiecte naționale și internaționale. Este de profesie consilier juridic dar are expertiză și ca formator și speaker motivațional.

Datorită implicării sociale, experienței personale, precum și creșterii nivelului de dezvoltare personală, a conștientizat că are un impact emoțional asupra oamenilor, impact ce-i poate ajuta să aleagă, să se schimbe, să se dezvolte, să se formeze și chiar să se reorienteze profesional. De asemenea organizează seminarii motivaționale dedicate femeilor sau elevilor și studenților.” – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Catalin Fetecau

Cum inspiră persoana nominalizată?
”Mă inspiră pentru că de când am terminat Facultatea de Mecanică, din anul 1991, domnul Fetecău Cătălin, a evoluat de la stadiul de asistent universitar de Tehnologia Presării la Rece, la decan-2008, 2012, 2016, la rector in 2016, in cadrul aceleiasi facultăți. Dar mai ales mă inspiră implicarea dumnealui la nivelul comunității, prin cărțile de specialitate, articolele stiințifice, proiectele in cercetare și inventică realizate din anul 2000 și până în prezent. Brevetele de invenție obținute, faptul că este membru în organizații naționale și internaționale, în comitete științifice. Pentru că merge pe principiul `Oricât ar fi muntele de înalt, există o cale până în vârf` așa cum are deviza, iar domnul Cătălin Fetecău l-a urcat, nu numai pentru dumnealui ci pentru întreaga comunitate” – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Olteanu Cecilia Mihaela

”Inspira prin devotament, dragostea pentru copiii cu nevoi speciale si increderea in oameni.” – Text preluat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Schiopu Carmen

“O recomanda activitatea la Centrul Regional de Recuperare Vasile Andrei Galati. `Atunci cand mergi la medic cu placere, adult fiind sau copil, iti dai seama ca cel din fata ta este in primul rand om!`.” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Maria Eva Elkan

“O recomanda activitatea la Centrul Regional de Recuperare Vasile Andrei Galati. `Profesia de medic o face speciala iar munca pe care o desfasoara alaturi de copiii cu dizabilitati o defineste ca om!`” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Anca Toader

“O recomanda activitatea de la Centrul Regional de Recuperare Vasile Andrei Galati si de la Gala Caritabila Nemo. ` Dorinta si vointa de a-i ajuta pe semeni sunt cuvintele care o definesc`.’’ – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Aurel Nechita

“Il recomanda:
*Activitatea la Conferinta Internationala Abordarea Pacientului cu Afectiuni Neurologice, Neuromotorii si Metabolice
* Activitatea didactica si profesionala in slujba copilului, formarea de viitori specialisti in cadrul `Facultatii de Medicina si Farmacie Dunarea de Jos Galati`.”- Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Bogdan Argatu

„Il recomanda activitatea la Asociatia ma Bucur de Viata, Gala Caritabila NEMO, Centrul Regional de Recuperare Vasile Andrei. `Dans, muzica, arta si bucurie! Cand profesia te alege pe tine si tu pe ea, ai cel mai frumos rezultat – profesionalism. Implicarea face diferenta si a darui se transforma in arta!`.’’ – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Alina Buhaescu

“O recomanda activitatea in kinetoterapie, recuperare, educatie continua. `Alina este persoana care reda mersul, postura si dorinta de a se autodepasi acelora pe care ii trateaza. Este un model de implicare umana si profesionala`.” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Andrei Cosmin

„Il recomanda implicarea la Asociatia Ma Bucur de Viata, Centrul Regional de Recuperare Vasile Andrei, 24H Ma Bucur de Viata, Gala Caritabila Nemo. `Eu daruiesc, tu daruiesti, el daruieste, noi daruim! Conjugarea verbului a darui nu are varsta! Sa dai fara sa astepti sa primesti, sa poti sa-i motivezi pe cei din jurul tau sa te urmeze sunt caracteristicici care nu tin de varsta!`” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”

Nicoleta Dimofte

“O recomanda implicarea la Semimaraton Galati 2019, Ultramaraton 24 H Ma Bucur de Viata, Semimaraton Petru Rares Voievod Cuca.
`Iata ce pot face doua maini dibace! Pentru orice durere exista un remediu – Nicoleta Dimofte!`” – Text adaptat din formularul de nominalizare la categoria ”Lider gălățean de Acasă”