Hancu Dana

”Dana Hancu este un exemplu de integritate si implicare in comunitate care inspira multi galateni.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Fundraiser Campion”

Laurentiu Cobzaru

”Este cel mai modest alergator pe care il cunosc. Este recunoscator pentru fiecare alergare pe care o finalizeaza cu succes!” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Fundraiser Campion”

Maria Stratulat

“O recomanda dragostea pentru copiii cu nevoi speciale” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Fundraiser Campion”

Aurelian Podasca

“Sufletist, empatic.” – citat din formularul de nominalizare la categoria ”Fundraiser Campion”

Mihaela Lupu

”Activa in cadrul Centrului Regional de Recuperare Vasile Andrei Galati, Oraselul Verde – primul loc de joaca adaptat copiilor cu nevoi speciale din Galati, Gala Caritabila Nemo, Ultramaraton 24H Ma Bucur de Viata, Semimaraton Petru Rares Voievod Cucac Galati, Conferinta Internationala Abordarea Pacientului cu Afectiuni neurologice, neuromotorii si metabolice, Asociatia Ma Bucur de Viata.
`Greul devine usor! Usorul devine normal! – determinare si inspiratie pe drumul catre reusita, pentru ca paralizia cerebrala infantila nu este contagioasa!
Atunci cand povestea personala devine impersonala si colectiva rezultatele sunt exceptionale! Mihaela Lupu este liderul, fundraiser-ul, consilierul, mama, sotia, instalatorul, omul de la curatenie, zugravul, contabilul, managerul, si cel mai important omul care intr-un an de zile a reusit sa mobilizeze toate resusele financiare si umane necesare proiectului ei de suflet, “Asociatia Ma Bucur de Viata!” si Centrul Regional de Recuperare Vasile Andrei Galati, proiecte prin care copiii cu paralizie cerebrala au sansa la recuperare, acasa!`‘’ – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Fundraiser Campion”

Dan Roman

“Implicat in cadrul evenimentului 24H Ma Bucur de Viata. <>’’ ’ – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Fundraiser Campion”