Asociatia Fantasticii Down

“Primavara anului 2019 a fost una foarte incarcata pentru micutii fantastici si familiile lor pentru ca au “intrat in hora” Semimaraton Galati. Trebuiau sa “joace”, dar mai ales trebuiau sa se antreneze pentru ce avea sa urmeze. Si a urmat! Un eveniment care va ramane memorabil pentru noi toti. Da, am inceput vara alergand pentru a duce la bun sfarsit proiectul “Fantasticii down pe biciclete”. Si am reusit! Nu am fost singuri! Am fost inconjurati de sute de oameni care au crezut in proiectul nostru si care si-au dorit sa ajute copiii din asociatia noastra. Care a fost cea mai frumoasa parte a proiectului nostru?! Pai ce poate fi mai frumos decat prieteniile pe care le-am legat cu oamenii minunati pe care i-am intalnit?! Pe langa biciclete, copiii au avut parte si de diferite terapii. Aceste terapii sunt foarte importante pentru dezvoltarea lor fizica si psihica. Asadar, acest eveniment a adus numai bine in viata noastra si ne dorim sa continuam in acelasi ritm, de aceea o consideram o campanie demna de nominalizare,pentru ca rezultatele au fost remarcabile.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Super Campanie de Fundraising”

Super Galatenii Super Doneaza

“In acest an a avut loc editia a V-a a campaniei de donare. De la editie la editie numarul de donatii colectate a fost din ce in ce mai mare ajungand anul trecut la peste 10 tone , iar in acest an 25 de tone de donatii constand in Haine, Jucarii si alimente neperisabile. Urmeaza o campanie de voluntariat pentru selectarea acestora si mai apoi distribuirea acestora catre beneficiari din Municipiul Galati, Judetul Galati si Jud Tulcea.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Super Campanie de Fundraising”

Gala Caritabila Nemo Galati

“Gala Caritabilă Nemo are rolul de a sprijini misiunea Asociatiei Ma Bucur de Viata! și oferă prilejul de a ajuta cu bunătate, generozitate și responsabilitate pe cei lipsiți de sprijin, pentru care sănătatea și serviciile de recuperare sunt un vis îndepărtat. Asociația Mă Bucur de Viață este o organizație nonguvernamentală care susține integrarea copiilor cu paralizie cerebrală și afecțiuni neuromotorii. Centrul Regional de Recuperare Vasile Andrei este primul centru de recuperare dedicat exclusiv copiilor cu paralizie cerebrală infantilă și a fost deschis în luna mai 2019 la Galați. Kinetoterapie, terapie ocupațională, logopedie, mecanoterapie, integrare senzorială sunt primele servicii disponibile în cadrul centrului, urmând ca din 2020 copiii să poată accesa și alte servicii: terapie Vojta, Mira rehab, Tomatis, Thera Suit. Activitatea Centrului de Recuperare Vasile Andrei Galați este finanțată în exclusivitate de Asociația Mă Bucur de Viață prin evenimente caritabile, parteneriate, sponsorizări și donații.” – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Super Campanie de Fundraising”

BookUrie fara eticheta

,,A darui este parte din noi, a imparti cu altii si a contribui la binele lor este un mod de viata!’’ – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Super Campanie de Fundraising”

Ultramaraton 24H Ma Bucur de Viata

,,Sa alergi cu placere este un mare beneficiu pentru organism, sa faci acte de binefacere este minunat, sa le faci pe ambele este ideal!’’ – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Super Campanie de Fundraising”

Ruga pentru Mara

,,Campania `Ruga pentru Mara` a fost cea mai de anvergura campanie la care am participat vreo data. Omul cu suflet de aur Liliana Cristea a facut imposibilul posibil si a pornit o campanie de colectare a fondurilor pentru interventia de care micuta Mara avea nevoie urgenta intr-un timp extrem de scurt. A mobilizat un grup de 500 de mamici si toate canalele posibile pentru a face rost de suma necesara astfel incat aceasta campanie a devenit un fenomen – unde nu intorceai capul erau urne de colectare, persoane ce purtau tricouri cu logoul, anunturi la radio, servicii medicale la Clinica privata Medlife, concerte si cursuri cu donarea sumelor achitate la achizitionarea biletelor, licitatii de bunuri materiale, licitatii de servicii si multe altele.’’ – Extras din formularul de nominalizare la categoria ”Super Campanie de Fundraising”